vineri, 22 noiembrie 2013

MAC DIVINE NIGHT-CUM SA ARATI BESTIAL DE SARBATORI




   Nu mai e nici un secret,Mac scoate colectie dupa colectie sa ne incante privirile.
  Specificul acestei colectii este luciul...glitter glitter all the way,nu ca acest lucru ar fi asa o problema pentru mine care oricum sufar de sindromul gaina babei sau captain caveman care colectiona tot ce lucea.
   Ne vom juca cu 3 mineralize skinfinishuri,cu 3 blushuri minerale,6 culori de ochi minerale,5 rujuri,3 glossuri,4 creioane ,3 oje si 3 tusuri fluidline.
  Stiu ca pare putin insa e o colectie cu totul aparte-menita sa atraga  privirile in serile speciale de sarbatori.
  Un mare minus?Persoanele cu porii mari,ten matur sau tenul gras-atentie!!!Prea mult luciu nu va ajuta prea mult.Deci daca va tenteaza blushurile sau skinfinishurile trebuie sa folositi primere corespunzatoare.

  Sa vedem si colectia:fardurile de ochi

 blushuri:
skinfinishuri:
rujuri:

glossurile:
   Pentru mine punctul de atractie al colectiei cu siguranta au fost skinfinishurile-care  le-am si cumparat,blushurile si 2 culori de ochi.
 Rujurile nu m-au impresionat in mod deosebit-sunt prea sidefate stilul ruj babesc de pe vremuri iar glossurile sunt interesante ca si nuanta insa nu ceva wow.
  De asemenea tusurile (exceptand cel mov)sunt glittery si le vad folosite doar de persoanele care doresc sa sclipeasca efectiv din cap pana in picioare.
  Ce pot sa va mai povestesc?Musai sa mergeti in magazinele Mac sa testati colectia.





Un comentariu: