luni, 11 noiembrie 2013

MAKEUP FEST BUCURESTI NOIEMBRIE 2013-CULOARE SI PASIUNE

     Pentru ca Romania se afla  intr-un con de umbra atunci cand e vorba de evenimente pe beauty sau fashion-pot spune ca incet incet ne aliniem standardelor internationale.Makeup Fest a iesit la rampa cu multa energie si pasiune pentru culoare si frumos intr-un targ cu totul inedit,as spune IMATS-ul nostru,PRIMUL eveniment dedicat exclusiv  makeupului si care a reusit sa aduca impreuna artisti din toate colturile tarii curiosi sa vada ce presupune o astfel de adunare.
     Intr-un cadru unic si cochet al salii Dalles au avut loc demonstratii de makeup,de stilizare de sprancene,workshopuri, masterclassuri si competitia de machiaj dedicata atat seniorilor cat si juniorilor.
      Nume de seama din industria de makeup s-au implicat total si au fost dornici sa impartaseasca cu noi din talentul si experienta lor pe domenii legate de tendinte fashion makeup toamna iarna 2013-2014(Alexandru Abagiu),machiajul de show(Mirela Vescan)stilizare de sprancene(Maria Pauna si Darius Stanese)machiajul smokey(Alina Draghici)machiajul Waterproof in tehnica ruseasca (Oxana Bocancea)si multe alte demonstratii.
    Fiind vorba de un targ dedicat machiajului s-au putut testa si cumpara produse ale brandurilor renumite:NUMERIC PROOF,MAKEUP ATELIER PARIS,INGLOT,PAESE,MELKIOR,SLA,NYX,SLEEK,CUPIO,ARDES COSMETICS,MALU WILZ,PARISAX,BEAUTY SO CLEAN,GOSH..si sper ca nu am uitat vreun brand.




  Marele minus al acestui eveniment a fost faptul ca majortatea din artistii care au participant la targ ca si vizitatori au fost cei din afara capitalei,din provincie(cum ni se spune) si prea putini din artistii din Bucuresti-ciudata intamplare-avand in vedere ca ei sunt la o aruncatura de bat de sala Dalles pe cand noi am strabatut tara in lung si in lat pentru cateva informatii pretioase.
 De asemenea un alt minus e ca mi-as fi dorit sa vad si nume sonore din industria de beauty cum ar fi MAC,MAC PRO,MAKE UP FOR EVER,NARS,BOBBI BROWN,GIELLA,BEN NYE,SIGMA SI KRYOLAN ca si expozanti.
   Dar cine stie la urmatoare editie-poate atat publicul cat si participantii vor fi mai multi.

  Makeup Fest-abia astept editia cu numarul 2.
 
 Iar umatoarea postare va veni pe produsele de machiaj care mi-au placut si le-am cumparat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu