duminică, 6 noiembrie 2011

IARNA-SEZONUL BUZELOR USCATE

        Cum iarna bate la usa-buzele crapate sunt deja ceva obisnuit la mine-uneori ajung sa fie atat de uscate incat sangereaza la fiecare zambet-desi deshidratarea nu este cauza.
       De-a lungul anilor am testat zeci de balsamuri de buze de la cele mai scumpe la cele mai ieftine si pana la urma am ramas fixata pe 2 produse principale.

 Carmex este cel mai cunoscut balsam de buze din America  si se gaseste in 3 variante-cutie-squeeze tube si stil ruj.
 Varianta la cutie este usor de folosit-catifeleaza buzele imediat-insa pentru cele care nu suporta sa scobeasca cu degetul prea mult prin cutie-nu e varianta ideala. Squeeze tube are acelasi efect la fel si  rujul insa fara riscul de a iti murdari degetele.
  Trebuie insa sa mentionez ca aceste produse au in compozitia lor-acid salicilic-ceea ce la unele persoane poate avea in caz de folosire excesiva efect advers de cel dorit si anume de uscare a buzelor si menthol-oferind o senzatie de racoare pe buze.
   Un alt produs dedicat buzelor uscate este mac  lip conditioner spf 15 in varianatele squeeze tube -tube si cutie sau tinted lip conditiner.
    Le-am incercat pe toate si cel mai mult imi place stick-ul spf 15-usor de folosit si aplicat cu un miros discret si placut si tinted lip conditioner care pe langa faptul ca hidrateaza buzele si le catifeleaza le da si un pic de culoare.
   Produsele MAC le gasiti in magazinele MAC COSMETICS-din Bucuresti-Baneasa Center sau in strainatate si produsele CARMEX -in farmaciile HELPNET.
         Va doresc buzele superbe si catifelate.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu