duminică, 27 noiembrie 2011

KIM KARDASHIAN MAKE UP DE NUNTA/DIVORT

              Nu imi plac vedetele in general-termenul de vedeta cred ca se potriveste la prea putine persoane-mai degraba as numi "vedetele"-persoane publice.
          Termenul de vedeta  se pare ca este acordat de catre tabloidele de scandal anumitor persoane care incearca in fel si chip sa iasa in evidenta.
      Astazi vedeta noastra este chiar Kim Kardashian-pe care eu o admiram profund pana acum cateva minute-cand am aflat ca la nici 2 luni dupa nunta divorteaza ,iar acel eveniment a fost planuit doar sa ii aduca publicitatea atat de dorita-deoarece intrase in umbra de ceva vreme.
           Am asteptat cu sufletul la gura pozele ei oficiale cu machiajul de la nunta-care au intarziat sa apara-motivul?Orice poza cu ea imbracata in mireas -a costat o gramada de bani.
          Intr-adevar machiajul a fost superb-nu pot sa neg.Iata dovada.
       Machiajul a fost realizat de make up artistul Mario Dedivanovic-preferatul lui Kim-care a folosit in acest caz doar produse Dior-Chanel si Lancome .S-au preferat aceste produse contrar celor Mac si Make up for ever-deoarece machiajul a fost o sponsorizare din partea acestor mari branduri.
    Asa cum ne-am obisnuit accentul s-a pus pe ochi-s-au folosit culori maro si auriu,mascara doll eyes-de la lancome si gene false banda. Sprancenele au fost periate si fixate cu fixator pentru sprancene iar pe pometii s-a aplicat un blush bronzant si s-a facut contour cu pudra mata bronzanta.Pe buze Kim a purtat ruj Ysl nude beige combinat cu Lancome Coral Sand(de obicei Kim Kardashian prefera rujul Angel de la Mac pentru buze nude roz).
          Concluzionand-machiajul a fost unul natural nude-cu accent pe ochi si pometi-si buzele cat mai naturale.Parul a fost purtat in coc stil spaniol si a avut un accesoriu de par din pietre pretioase.
                 A fost o mireasa superba-pacat ca in lumea show bizz-ului orice fericire tine 5 minute.
                
            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu