miercuri, 5 decembrie 2012

DIN NOU CURSANT:SPECIALIZARE IN TEHNICA CREIONULUI -MACHIAJUL RUSESC



       Sunt genul de persoana care adora sa invete.In orice domeniu, sunt mereu in cautare de tot ce e nou.Nu face exceptie nici pasiunea mea cu make-up-ul.
  Drept urmare am decis sa invat ceva nou-intr-un domeniu total diferit fata de tot ceea ce am facut eu pana acum-tehnica creionului-a acuarelei-in alte cuvinte-machiajul rusesc.Pe Oxana-am cunoscut-o acum 1 an si jumatate-dar mi-a trebuit mult timp sa ma hotarasc si sa imi fac timp sa pornim pe acest drum impreuna.
    
     Tehnica  ruseasca-nu e deloc usoara-mai ales pentru noi -cei obisnuiti cu tehnica europeana-cu blendingul-cu machiajul minimal-foarte usor si foarte natural-asa cum tind sa imi descriu tehnica mea proprie.
    Tehnica creionului presupune multa indemanare si rabdare-este o tehnica deosebita-cat de poate de logica-se potriveste fiecarei fizionomii si cu  ajutorul machiajului in 2 volume  realizezi si corectia ochilor-daca este cazul si corectia fetei.Exista si alte tehnici de machiaj-care presupun si o anumita fizionomie sau forma a ochiului-insa acele tind spre machiajele fantezie si de poze.
  Am decis sa incerc sa inteleg aceasta tehnica si sa o integrez in ceea ce fac-avand in vedere ca deja machiez de peste 3 ani-imi este foarte greu sa invat ceva sa il aplic in totalitate.
  Pana la urma fiecare artist isi va face propriul stil din tot ce invata singur sau la cursuri si seminarii.
  
   Tot la scoala Oxanei-am gasit si testat o multitudine de produse Atelier Paris-eu deja posed multe din ele la atelierul meu-insa recent Oxana a primit si o gramada de pensule-buretei-si mai ales creioane de contur de buze-minunate.


   Sunt inca la inceput de drum-dar sunt sigura ca peste o luna de zile-o sa stapanesc cat de cat si aceasta tehnica minunata-atat de colorata si luminoasa.

  Promit ca voi reveni si cu o postare plina de poze-cu machiajele pe care eu le-am realizat la curs.
  

 Pentru detalii legate de cursurile scolii-traineriul scolii este Oxana Bocancea.Trainer colaborator este Natalia Clima.Machiajul din poza de pe postare apartine Nataliei Clima.
  
Lectii de machiaj este site-ul si pagina de facebook a scolii din Timisoara.
https://www.facebook.com/Lectiidemachiaj?fref=ts  pentru  detalii legate de cursuri.

3 comentarii:

  1. superb machiajul ...abia astept sa vad poze si cu machiaje facute de tine :*

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc fetele-adun o colectie de poze si promit ca le voi posta si pe blog nu numai pe facebook;)

    RăspundețiȘtergere