miercuri, 4 ianuarie 2012

DITA VON TEESE -MY LOVE

  Majoritatea dintre noi  nu stim mare lucru despre Dita in afara de faptul ca a fost casatorita cu rock star-ul  Marilyn Manson.
  Fascinata inca din copilarie de figura actritei  Betty Grable-Dita a dezvoltat o adevarata obsesie pentru stilul pin up-incepand de la imbracaminte-machiaj-coafura si accesorii-terminand pana la decoruri si interioare amenajate in stilul retro.
  Desi foarte talentata ca si balerina a preferat sa renunte la cariera in favoarea unor show-uri pe care ea le va pune in valoare prin stilul burlesque-fiind reprezentata de seama a noului trend in acest stil-striptease si musical,dansuri cu pene,caruselul fantastic si paharul de sampanie in care danseaza lasciv.
   Pentru ca acest fenomen burlesque a fascinat-o mereu Dita si-a creat o imagine care e nota ei unica-parul machiajul hainele ei sunt un tot unitar-denota bun gust si stil-si nu de multe ori a stat in front rows de la marile prezentari de moda-fiind mare fan al creatilor casei Dior si la prezentarile Marc Jacobs.
Look-ul ei e simplu de realizat.Presupune perfectiune si atitudine.
Parul negru abanos este coafat in stilul anilor 40-la fel cum il purta si Betty Grable(putini sunt cei ce cunosc faptul ca Dita este blonda natural).

  Machiajul este impecabil.Fata este alba-perfect pudrata-sprancele sunt negre si dese iar ochii sunt scosi in evidenta de un tus perfect aplicat si gene false.

Dita este deosebit de frumoasa si nemachiata.

     Look-ul ei presupune un fond de ten foarte deschis la culoare-cum este Face and body de la mac(nuanta N1) care creeaza acel aspect perfect mat al pielii atunci cand peste el se aplica o pudra mata.
Sprancenele definite cu un fard cremos negru-cum e cel de la make up for ever eyebrow kit nb 4.
Ochii sunt scosi in evidenta printr-un fard deschis la culoare cum e vanilla de la mac aplicat pe toata pleoapa si cu un tus negru mat aplicat la baza genelor.Machiajul este dominat si de gene false banda cu aspect retro.
Buzele sunt rosu mat sau glossy depinde cum considera ea ca e necesar sa isi scoata in evidenta look-ul -insa rosul este un must have pentru ea.
Foloseste creionul mac-cherry pe toata buza pentru a crea o baza si peste rujul l'oreal infallible-beyonce.

Nu uita-pentru a arata ca si Dita nu este indeajuns sa ii imiti coafura si machiajul sau chiar stilul impecabil retro pin up de a se imbraca.O femeie stilul Dita von Teese are nevoie de atitudine si mult sex appeal.
La urma urmei toate dorim sa fim retro divas intr-un anumit moment din viata.
Totul tine de atitudine.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu