joi, 9 februarie 2012

RECLAMA LA DOVE -SAPUNUL PENTRU SPALAREA FETEI-AR TREBUI INTERZISA


  Recent am vazut la tv o reclama la sapunul Dove unde femeile erau incurajate sa nu se mai machieze ci sa isi spele fata cu sapun dove timp de 7 zile si vor vedea diferenta.Un ten perfect sanatos si curat -fara pic de impuritati si nu vor avea nevoie  de machiaj.
   Conform studiilor- e important si recomandat sa nu te speli pe fata cu sapun obisnuit pentru ca se va distruge bariera lipidica naturala  de protectie a pielii si in timp se ajunge  uscare,deshidratare si iritatii cutanate.
   E adevarat-demachierea este o etapa esentiala in viata unei femei ce doreste sa isi ingrijeasca corect tenul.Primul pas spre un ten perfect incepe cu demachierea corecta.
  Ea se va realiza dimineata si seara chiar daca dimineata unele fete considera ca nu este necesar folosirea unui demachiant  pentru ca nu au fost machiate.Peste noapte se aduna pe ten impuritati,secretii sebacee si bacterii.
 Fiecare femeie are libertatea de a isi alege demachiantul -fie ca este crema,fie ca este spuma sau lotiune miceliara.Atat timp cat sunt produse adecvate pentru tenul fiecareia nu vor exista probleme.
  Insa in nici un caz nu se va folosi sapun dove care sa inlature toate aceste etape si produse.
  Ca de obicei-mintim poporul cu televizorul-si ce e si mai rau citesc pe forumuri cu unele femei recomanda spalarea fetei cu sapun dove.
DEZASTRU...SI LIPSA DE INFORMARE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu