luni, 12 decembrie 2011

ANGELINA JOLIE-CAT EYES -MACHIAJ DE REVELION

  Una din actritele mele preferate este cu siguranta Angelina Jolie-o admir nu numai pentru frumusetea ei fizica ci si pentru cea sufleteasca-este un fashion icon si o zeita a bunatatii.
    Machiajul ei este printre cele mai usor de realizat,utilizand cele mai putine produse-insa este fancy si se potriveste oricarui eveniment.

   Renumita pentru cat eyes-ea la orice machiaj foloseste ca si  piesa de baza tusul de ochi in nuanta negru.Pe pleoape foloseste un fard bej sau piersica sidefat si o umbra de un  maro mat in pliul ochiului.Tusul este aplicat la baza genelor si la capatul ochiului se traseaza o codita ascendenta pentru a da impresia de lifting al ochilor si pentru a ii alungi.Mai e nevoie de un fond de ten luminos,iluminator pentru obraji ,un blush roze si un ruj bej nude mat.Pentru fetele mai putin inzestrate cu buze carnoase,pot folosi peste rujul bej nude si un gloss -pentru a crea impresia de buze pline.
      La realizarea acestui machiaj as folosi:


  1.Make up for ever aqua cream-nb 13-aplicat pe tot ochiul

  2.Make up for ever -tus crema
3.Make up for ever -Lab shine gloss nuanta S2-light beige
   Machiajul Angelina Jolie este un machiaj natural-cu accent pe ochi-este genul de machiaj clasic-care nu se demodeaza niciodata-pentru a il face mai spectaculos poate fi purtat si cu buze rosii mate.
   Va sugerez orice ruj rosu mat-unul din  preferatele mele fiind-Make up for ever Rouge Intense-numarul 8.
   
  Voua va place Angelina?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu