luni, 26 decembrie 2011

GREEK BRIDE -NUNTA LA MALUL MARII


   Pentru ca anul viitor va avea nunta prietena mea Cristina care va sarbatori evenimentul in frumoasa Grecie unde locuieste de ceva vreme si la rugamintea ei-m-am gandit sa ii sugerez cateva produse de machiaj care sa ii intregeasca look-ul.
  In primul rand pentru ca nunta va avea loc in aprilie -o luna nu tocmai calduroasa machiajul de mireasa nu va necesita produse extrem de rezistente ci produse care sa ofere un look diafan si un ten perfect.
  Poza de inspiratie este aceasta:Cristina are parul deschis la culoare-tenul deschis-iar ochii de o culoare albastra superba.Tenul este curat si luminos.
Accentul machiajului de mireasa in cazul ei va fi pe ochi iar buzele vor fi pastrate pe nuante roz -naturale.
  Incepem cu machiajul fetei-pe ten se va folosi  fondul de ten Mac face and Body-care are o putere mica de acoperire insa este un fond de ten buildable ceea ce inseamna ca se poate aplica in mai multe straturi fara a parea efectul de masca-pentru ca este un fond de ten luminos si waterproof.Se poate aplica pe gat si decoleteu-inclusiv pe spate si va completa machiajul pentru perfectiune.
Ii sugerez sa mearga la magazinul mac sa incerce produsul neaparat pe piele-pentru a-si stabili nuanta perfecta tenului ei-insa eu cred ca i s-ar potrivi nuanta C2.
Pe ten se va folosi o pudra compacta-pentru a matifia si fixa fondul de ten-care se va aplica insa foarte usor pentru a nu creea aspectul de masca.
In general pe mirese folosesc pudre pulbere-insa e bine ca o mireasa sa aibe pudra ei personala cu care sa poata matifia tenul in caz de urgenta.
Pentru ca ochii Cristinei sunt de un albastru superb-ii sugerez sa isi scoata in evidenta machiajului ochilor prin niste culori naturale-mate.
Dupa ce va aplica pe ochi o baza(exista postari pe blog despre bazele de ochi)-eu i-as sugera too faced shadow insurance-va aplica pe pleoapa mobila un fard sidefat deschis la culoare cum este naked lunch sau all that glitters-in coltul ochilui va face umbra cu un fard maro deschis mat-cum este wedge -iar pe post de highlight va folosi fardul vanilla sau brule.

Ochii se vor contura fie cu un creion maro fie cu un tus rezistent cum este fluidline nuanta dipdown de la mac.
Efectul dorit este cel obtinut in look-ul lui Megan Fox.
Machiajul ochilor va fi intregit de o pereche de gene false de la mac-nb 7 cu efect natural.Pentru sprancene ca se le contureze va cauta creionul de sprancene nuanta blonde.

Pe obraji as folosi un blush inspre roz-pink swoon  de la mac sau de la burjois cenre de rose brune.
Pe buze se va folosi fie rujul viva glam V-un roz nude-care va oferi buzelor un efect natural-fie rujul chatterbox tot de la mac.
Machiajul se va fixa fie cu fixator de la mac fie cu apa termala -pentru a ii conferi o rezistenta sporita.
Voi ce parere aveti-cum ar trebui sa arate un machiaj de mireasa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu