joi, 29 decembrie 2011

CUM PROSTIM POPORUL CU TELEVIZORUL

    De ceva vreme imi este sila efectiv sa deschid televizorul.Mai ales seara cand ma trantesc in pat si incep sa butonez imi vine sa ii dau foc.De ce?
  Pentru ca mai nou in afara de Gigi Becali( el inca imi este simpatic in prostia lui)nu am parte decat de Oana Zavoranu si mama si scandalul cu vrajitoarele, de Pepe si noua lui aventura,de Bianca Dragusanu si Bote si penibila lui de emisiune cu modelul nu mai stiu cum.
   Tv a ajuns mai nou mijloc de indobitocire in masa,la toate emisiunile sunt invitati tigani(dar cei de prost gust)manelisti,pitipoance,curve in fundul gol(pardon cu o fusta la care trebuie sa ma uit cu microscopul).
  La stiri nu vad altceva decat crime,violuri asupra batranelor de 80 de ani,furturi,etc..
  In ritmul asta vom ajunge de unde am plecat-la epoca neanderthal-dar pana si acei stramosi ai nostri-conform ultimelor studii se pare ca erau oameni "educati" pentru vremea lor.
  Nici nu stiu ce sa mai spun-a da...emisiunea mireasa pentru fiul meu sau cum dumnezeu se numeste de la atena 1 cu o prezentatoare machiata ca la bordel-mult prea strident pentru timpul zilei(eu stiu ca machiajul de tv presupune o anumita intensitate dar cand si pe ecran se vede oribil de tare-cum arata in realitate nici nu vreau sa ma gandesc).
  In plus fiind o emisiune ce se desfasoara in timpul zilei nu inteleg ce cauta imbracata in rochie de seara.

  Spre seara e emisiunea unde Dragusanca si Crudu defileaza in fundul gol.



  In schimb prin show-bizz-ul romanesc au mai ramas cateva nume demne de lauda-care mie personal imi plac foarte mult si care dau dovada de bun simt si stiu ca a fi vedeta nu inseamna a iti expune organele genitale la tv ci e indeajuns sa fi trendy si de bun  gust.

  Concluzie?Unde ajungem?unde se doreste-cu cat mai multi prosti-cu atat mai usor de manevrat poporul.
 Intr-adevar cel fara de pacate sa fie cel ce arunca primul piatra.Insa ca la noi in televiziune niciunde.

2 comentarii:

  1. Ai mare dreptate aici...de aceea nici nu mai prea deschid TV-ul numai atunci cand urmaresc un film ca emisiunile noastre sunt jalnice:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Si prostia cea mai mare e ca adolescentii asta urmaresc, si ii iau ca model de viata! :|

    RăspundețiȘtergere